Sunday, October 27, 2013

Mobbing

Mobbing Mobbing er noe vi alle har kjennskap til. Det f gildes overalt, på arbeidsplassen og på skolen. men hva er egentlig mobbing? Mobbing er å plage en person over lengre tid, og da ikke publicize små erte, men systematisk gå hostel for å rakke ned på en person. Hele tiden kritisere og snakke stygt om denne personen. I noen tilfeller også utøve handlinger mot denne personens egen vilje Jeg vil her refere til et oppslag som stod i VG 02.11.95. En 12 år gammel gutt i Rindal ble utsatt for systematiske overgrep på skolen. En eldre elev skal ha tatt kvelertak på gammon og slept ham rundt i skolegården slik at han til slutt besvimte. Gutten skal flere ganger tidligere blitt utsatt for liknende voldshandlinger, som f.eks og ha blitt bundet og kneblet. Foreldrene meldte fra til skolen, som igjen sa at de skulle secure inn, men ingenting ble gjort. Situasjonen har vært preget av at 12-åringen har lidd av sterke depresjoner, d eriblant selvmordstanker, og har ikke villet gå på skolen. Hvis jeg skulle karaktisere mobbing med et ord, ville jeg ha brukt ordet terrorisme. Kanskje er dette å gå litt vel langt, men for mobbeofferene må det jo føles slik. Vi hører om shell B som ikke vil gå på skolen, barn som har høy stressfaktor og barn med migrene.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Psykiske lidelser som følge av mobbing forekommer ganske ofte. Mobbing bør ansees som å være en skummel faktor i samfunnet vårt, da det ikke virker som det blir satt inn noen særlige midler for å stoppe utviklingen. Vi har mange former for mobbing, men den mest vanlige må være den som går på utseende. Ofte er ! det bare små bagateller som f.eks at noen har en stor nese eller at noen har rare ører. For mobberene virker dette som harmløse... If you deficiency to get a full essay, set it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.